SPIRULINA MARCUS ROHRER 180tbs

spirulina-marcus-rohrer-doro-di

Νέο προϊόν

Μοναδική προσφορά Spiroulina Marcus Rochrer, 180 ταμπλέτες και ΕΧΤΡΑ Δώρο 60 ταμπλέτες επιπλέον στην συσκευασία!!!! Προλάβετε για να είστε οι τυχεροί της προσφοράς... μόνο από το vitacenter!!!

Ταμπλέτες με σπιρουλίνα  platensis

Δεν περιέχει ιώδιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

17,36 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

Η σπιρουλίνα, ως ολοκληρωμένη και ισορροπημένη πηγή διατροφής, που απορροφάται και χωνεύεται εύκολα, μπορεί να αντισταθμίσει κάποια σωματική ανεπάρκεια.

Επιπλέον, ο σίδηρος είναι απαραίτητος για το μεταβολισμό της ενέργειας. Παράλληλα με το σίδηρο, η σπιρουλίνα είναι επίσης πολύ καλή πηγής βιταμίνης Β12 και μαγγανίου, δύο θρεπτικά στοιχεία που επίσης συνεισφέρουν σε έναν φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας.

Η σπιρουλίνα μπορεί ακόμη να βελτιώσει τα επίπεδα ενέργειας διότι βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος από άχρηστα κατάλοιπα και στην προστασία των κυττάρων του σώματος από περιβαλλοντικές και άλλες τοξίνες. Πολυάριθμες μελέτες έδειξαν πως, η σπιρουλίνα βοηθά στην προστασία από τα επιβλαβή αποτελέσματα των τοξινών στο συκώτι, την καρδιά, τα νεφρά και τα γονίδια.

Ουσίες που περιέχει η σπιρουλίνα και βοηθούν στην αποτοξίνωση του σώματος είναι η χλωροφύλλη, το αντιοξειδωτικό φυκοκυανίνη και Ν-ακετυλοκυστεΐνη, πρόδρομος του ισχυρού αντιοξειδωτικού γλουταθειόνη.


Η σπιρουλίνα έχει ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε καροτενοειδή, όπως βήτα καροτίνη και ζεαξανθίνη, σε αντιοξειδωτικό ένζυμο Υπεροξειδική Δισμουτάση (SOD) και φυκοκυανίνη. Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει την αντιοξειδωτική δράση της σπιρουλίνας. Συστατικό στοιχείο κλειδί της Σπιρουλίνας αποτελεί η μπλε χρωστική ουσία φυκοκυανίνη, μια ουσία που λειτουργεί ως ισχυρός δεσμευτής των ελευθέρων ριζών και παρεμποδίζει την λιπιδική υπεροξείδωση. Μην ξεχνάμε: η Σπιρουλίνα συνιστά την πλουσιότερη φυσική πηγή σε βιταμίνη Α στη μορφή βήτα καροτίνης και ζεαξανθίνης. Η βιταμίνη Α είναι ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό που θεωρείται ως ένα από τα κύρια αντιοξειδωτικά του σώματος που καταπολεμά τη φθορά των ιστών από τις ελεύθερες ρίζες.

Η σπιρουλίνα τονώνει παράλληλα με το εγγενές ανοσοποιητικό σύστημα και το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα και αντιδρά σε παθογόνους μύκητες, όπως η κάντιντα. Μπορεί να αυξήσει την παραγωγή συγκεκριμένων αντισωμάτων ενάντια στα παθογενή μικρόβια ή μύκητες, ενώ τονώνει την παραγωγή μιας τάξης αντισωμάτων που ονομάζονται «immunoglobulin's A», που προστατεύουν συγκεκριμένα τις βλεννώδεις επιφάνειες και βοηθούν στην πρόληψη από την εισχώρηση μικροοργανισμών.

Η σπιρουλίνα έχει αποδειχθεί, ακόμη, ιδιαίτερα αντιική. Είναι γνωστό πως οι ιοί μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις μέσω τις προσκόλλησης τους στα κύτταρα του σώματος και εισχωρώντας μέσω των κυτταρικών τοιχωμάτων. Ερευνητές έχουν δείξει πως ένας ειδικός πολυσακχαρίτης που βρίσκεται στη σπιρουλίνα, το «Calcium spirulan», αποτρέπει επιλεκτικά την εισχώρηση ιών, όπως ο έρπης simplex 1, ο ιός της γρίπης, ο κυτταρομεγαλοϊός (CMV) και ο ιός της ιλαράς σε κύτταρα ξενιστές.

Η σπιρουλίνα περιέχει επίσης αρκετά συστατικά στοιχεία που ασκούν αντιβακτηριδιακή δράση.

Το φυτοθρεπτικό και μπλε χρωστικό φυκοκυανίνη επίσης συμβάλλει στις λειτουργίες τόνωσης του ανοσοποιητικού συστήματος της σπιρουλίνας.  

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Top