LIERAC PHYTOAPAISANT SPRAY 50ml

lierac-phytoapaisant-spray

Νέο προϊόν

Spray φροντίδας μαλλιών για την ανακούφιση από κνησμό και φαγούρα δερματολογικών παθήσεων. Μετά το λούσιμο, δεν ξεβγάζεται.

Περισσότερες λεπτομέρειες

17,87 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

Phytoapaisant

Υποαλλεργική φροντίδα με αποδεδειγμένη καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση στο τριχωτό της κεφαλής. 89%  ικανοποίηση από την πρώτη εφαρμογή! Συστήνεται από τους δερματολόγους.

Πλεονεκτήματα

Η φροντίδα PHYTOAPAISANT προσφέρει άμεση ανακούφιση στο τριχωτό της κεφαλής από κνησμούς και ερεθισμούς. Αποδεδειγμένο καταπραϋντικό αποτέλεσμα στο 89%* των περιπτώσεων.

 Τεστ χρήσης υπό τον έλεγχο δερματολόγων σε 19 εθελοντές.

Συστατικά

Υψηλής ανεκτικότητας σύνθεση που περιέχει εκχύλισμα γλιστρίδας, φυσικό καταπραϋντικό συστατικό που περιορίζει την εμφάνιση ερεθισμών, και εκχύλισμα βρώμης, πλούσιο σε βασικά αμινοξέα, για ενυδάτωση και προστασία.

Με μεγάλη περιεκτικότητα σε καρπούς αγγελικής που έχουν μαλακτική δράση και σε αιθέρια έλαια μέντας και ευκάλυπτου που δροσίζουν ευχάριστα το τριχωτό της κεφαλής, η φροντίδα PHYTOAPAISANT, με τη συστηματική χρήση, προσφέρει άμεση ανακούφιση που διαρκεί .

Τρόπος χρήσης

  • Μετά το λούσιμο, σε υγρά μαλλιά, χωρίστε τα μαλλιά σε τούφες και εφαρμόστε στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Κάντε απαλό μασάζ για να απλωθεί ομοιόμορφα το προϊόν.
  • Δεν χρειάζεται να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας.

Η συμβουλή της PHYTO

Προσφέρει άμεση αίσθηση ανακούφισης στο τριχωτό της κεφαλής που έχει αποκτήσει ευαισθησία από τις βαφές και τα ντεκαπάζ.

18 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Top