WELEDA ΚΡΕΜΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ 75ml

weleda-αλλαγη-πάνας-75ml

Νέο προϊόν

Κρέμα φροντίδας για την ευαίσθητη περιοχή του μωρού, αλλά ιδανική και για μεγάλους, κατά των ερεθισμών με γρήγορη καταπραϋντική ανακουφιστική δράση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

9,55 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

Weleda Κρέμα Καλέντουλας για αλλαγή πάνας

Η φιλικότητα προς το δέρμα είναι δερματολογικά και παιδιατρικά πιστοποιημένη, ακόμα και σε περιπτώσεις όπως πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα και νευροδερματίτιδα.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

 

  • Προλαμβάνει το σύγκαμα και περιποιείται αποτελεσματικά την ερυθρότητα.
  • Περιέχει επιλεγμένα φυσικά συστατικά όπως το μελισσοκέρι, η λανολίνη και το οξείδιο του ψευδαργύρου.
  • Προστατεύει από την όξινη υγρασία.
  • Η καλέντουλα ηρεμεί την επιδερμίδα, ενώ το πολύτιμο αμυγδαλέλαιο και σησαμέλαιο την περιποιείται και ενισχύει την ανάπλαση της.

 

 

Καλέντουλα - Φεραπευτικό Φυτό της χρονιάς 2009

 

Η καλέντουλα ήταν ανέκαθεν γνωστή για την καταπραϋντική της δράση σε ερεθισμούς και φλεγμονές της επιδερμίδας. Εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια, η Weleda καλλιεργεί την καλέντουλα στους κήπους της με τα θεραπευτικά φυτά, με ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια. Η γνώση και η εμπειρία μοιράζεται μαζί με τους πιστοποιημένους βιολογικούς καλλιεργητές, με τους οποίους συνεργάζεται η Weleda.

Εγγύηση Weleda

Τα προϊόντα για μωρά και για παιδιά της Weleda, υποβάλλονται σε λεπτομερείς δερματολογικές έρευνες και ελέγχονται για την αποτελεσματικότητα τους και για τη φιλικότητα τους προς το δέρμα.

18 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Top