Version Balance Cream 50ml

Νέο προϊόν

Σμηγματορυθμιστική (με Μικροσπόγγους & Μαγιά). Διορθώνει το pΗ του δέρματος - Εντονη Ενυδατική Δράση. Μη φαγεσωρογόνος και Συνδυασμός με Ρετινοειδή.

Περισσότερες λεπτομέρειες

20,48 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

Ήπια υδατική, εξισορροπιστική και ανανεωτική σύνθεση, με ουδέτερο pH, κατάλληλη για μικτά, ευαίσθητα και λιπαρά δέρματα. Είναι μια πρωτοποριακή κρέμα χωρίς έλαια (oil free} για την σύγχρονη αντιμετώπιση των προβλημάτων του λιπαρού και ευαίσθητου δέρματος.

 

Κύρια Δραστικά συστατικά :

FAEX (YEAST EXTRACT- εκχύλισμα μαγιάς) & CLYCINE SOJA: Ρυθμίζουν την λιπαρότητα ,χωρίς να διαταράσσουν τη φυσιολογική ισορροπία των λιπιδίων και της υγρασίας του δέρματος.

MIKΡΟΣΠΟΓΓΟΥΣ: Ειδικά μικροσκοπικά σωματίδια, τα οποία με ειδικό μηχανισμό δράσης, προσροφούν την περίσσεια του σμήγματος προσδίδοντας στην επιδερμίδα αμέσως μία ΜΑΤ εμφάνιση, που διαρκεί όλη μέρα.

TRICLOSAN & IMIDAZOLIDINYL UREA : Aντιμικροβιακή , Αντισηπτική & αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθούν στην εξάλειψη των μαύρων στιγμάτων.

ΒΙSABOLOL , GLYCYRRHETINIC ACID : Aνακουφίζουν αμέσως την ερεθισμένη επιδερμίδα και την προστατεύουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες [επί πλέον έχουν αντιφλεγμονώδη δράση].

SODIUM HYALURONATE, PROPYLENE GLYCOL & D-PANTHENOL: Για διατήρηση ελαστικότητας, υγρασίας και απαλότητας της επιδερμίδας.

 

Χρήση: Εφαρμόζεται καθημερινά, πρωϊ και βράδυ, στο πρόσωπο και στο λαιμό που έχουν προηγουμένως καθαριστεί σχολαστικά.

 

pH 6,0 – 6,5

Συσκευασία: Αεροστεγές φιαλίδιο ΡΕ σε κουτί e 50 ml

 

Το Προϊόν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ σε ζώα
ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ζωικά συστατικά
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Συνιστάται απο δερματολόγους

 

26 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Top