VERSION BOTODERM 25

F14

Νέο προϊόν

Μείωση 27% του βάθους των ρυτίδων μετά απο 30 ημέρες. ΩΣ ΜΕΣΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ BOTOX & ΓΙΑ ΕΓΧΥΣΕΙΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

67,36 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

Μία καινούρια εποχή ανακαλύψεων στον τομέα της ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ δημιούργησε μία σύνθεση τόσο αποτελεσματική στη μείωση των ρυτίδων δημιουργώντας έναν κατά πολύ νεανικότερο "πρόσωπο". Οι ρυτίδες του προσώπου δημιουργούνται από μία σειρά παραγόντων περιλαμβάνοντας:
• Την καταστροφή από την ηλιακή ακτινοβολία του κολλαγόνο και της ελαστίνης του δέρματος.
• Την απώλεια της υγρασίας του δέρματος.
• Μικρότερος ρυθμός αναπαραγωγής και ανάπτυξης κυττάρων καθώς το δέρμα γερνάει.
Τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις του προσώπου, όπως το κοίταγμα με μισόκλειστα μάτια, τη συνοφρύωση, τις διάφορες θέσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι αλλεπάλληλες συσπάσεις του προσώπου (μιμιτικές κινήσεις λόγω των εκφράσεων), έχουν σαν αποτέλεσμα την εγκατάσταση των ρυτίδων έκφρασης στην επιδερμίδα.

Οι ρυτίδες που προέρχονται από τις εκφράσεις του προσώπου είναι περισσότερο εμφανείς στο περίγραμμα των ματιών (πόδι της χήνας), στο μέτωπο (οριζόντιες ρυτίδες μετώπου), στις γραμμές συνοφρυώματος (ενδιάμεσα από τα φρύδια), στις άκρες της περιοχής γύρω από το στόμα, πάνω από τα χείλη και στις ρινοχειλικές πτυχώσεις (πτυχές του χαμόγελου).

Για πρώτη φορά στην κοσμητολογία, χρησιμοποιείται ένα ενεργό συστατικό το ACE tyl hexapeptide -3 ( Argireline). για να ανατρέψει αυτήν τη διαδικασία, δρώντας ενάντια στις συσπάσεις της επιδερμίδας. Το Acetyl Hexapeptide -3, που είναι αποτέλεσμα υψηλής βιοτεχνολογίας και έχει δημιουργηθεί με συνδυαστική χημεία και υψηλές τεχνικές παραγωγής, αναπαράγει μία δράση παρόμοια με της BOTULIN ( BOTOX ).

Eίναι ένα εξαπεπτίδιο, που αποτελείται από αμινοξέα, με καθορισμένη σύνδεση μεταξύ τους, ιδιαίτερα διεισδυτκό, μη τοξικό, ασφαλές και δεν έχει καμία παρενέργεια. Δρα μέσω ενός μοναδικού μηχανισμού που χαλαρώνει την ένταση του προσώπου, οδηγώντας στη μείωση των επιφανειακών λεπτών γραμμών και ρυτίδων του προσώπου, μετά από την τακτική του χρήση. Προλαμβάνει καταυτόν τον τρόπο τη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις του προσώπου, που προξενούνται από την υπερβολική απελευθέρωση της Catecholamine , μία ορμόνη που είναι υπεύθυνη για τη σύσπαση των μυών του προσώπου.

Τα κλινικά αποτελέσματα του ΑΗ3 δείχνουν:

Mείωση 27% του βάθους και του μήκους των ρυτίδων μετά από 30 ημέρες μόνο και μείωση 17% των ρυτίδων γύρω από τα μάτια μετά από 15 ημέρες.

 

BOTODERM 25 Anti Wrinkle Cream Muscle Relaxion

Χρησιμοποιείται όλες τις ώρες της ημέρας και κάτω από τα προϊόντα της καθημερινής φροντίδας του προσώπου.

 

H κρέμα αυτή, η οποία έχει σχεδιαστεί με βάση προηγμένες επιστημονικές έρευνες, βοηθά στην «ανόρθωση των χαρακτηριστικών», απαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες και φωτίζει την επιδερμίδα παρέχοντάς της ενέργεια και σφριγηλότητα. .Η σύνθεσή της, που περιέχει το αποτελεσματικό Acetyl Hexapeptide -3 (Argireline):, στην μεγαλύτερη συγκέντρωση, καθιστά το BOTODERM 25, ως ένα μοναδικό προϊόν αντι-γήρανσης, που μειώνει το βάθος και το μήκος των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, πιο γρήγορα από ποτέ.

Πλεονεκτήματα:

• Προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις του προσώπου που προξενούνται από την υπερβολική απελευθέρωση της Catecholamine.

• Χαλαρώνει τους μυς του προσώπου που διαφορετικά είναι αναγκασμένοι να πραγματοποιούν διάφορες εκφράσεις. Αυτές οι εκφράσεις «τσαλακώνουν» το δέρμα προκαλώντας γραμμές έκφρασης και ρυτίδες. Ο συνεχής μυϊκός τόνος που υπάρχει σε πολλούς μυς του προσώπου κάνει αυτές τις γραμμές να φαίνονται σαν βαθιές αυλακιές.

• Μειώνει το βάθος και το μήκος των ρυτίδων γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στο μέτωπο (οριζόντιες ρυτίδες μετώπου), στις γραμμές συνοφρυώματος, ενδιάμεσα από τα φρύδια και στις πτυχές του χαμόγελου, που προκαλούνται από την συστολή των μυών του προσώπου.

• Αποτρέπει τον εκφυλισμό του κολλαγόνου/της ελαστίνης.

• Eγγυάται 50% λιγότερο βάθος ρυτίδων. Η ισχυρή τ o υ σύνθεση, Acetyl Hexapeptide -3 (Argireline):, είναι ιδανική για τη μείωση και τη φροντίδα των ρυτίδων. Τα καταπληκτικά αποτελέσματα του BOTODERM 25 οφείλονται κυρίως στη δράση αυτού του ισχυρού εξαπεπτιδίου, με το οποίο επιτυγχάνεται η μείωση απελευθέρωσης της Catecholamine, της ορμόνης που όπως αναφέρεται πιο πάνω, είναι υπεύθυνη για τη σύσπαση των μυών του προσώπου.

• Οι βαθιές ρυτίδες εξομαλύνονται. Η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενισχύονται. Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, πιο δροσερό και ανανεωμένο. Τα σημάδια της γήρανσης υποχωρούν Συμβάλει στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων : εάν έχετε κάνει ενέσεις Botox, το προϊόν αυτό θα σας βοηθήσει όχι μόνο να διατηρήσετε περισσότερο χρόνο αυτά τα αποτελέσματα αλλά και να τα ενισχύσετε.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:

Το BOTODERM 25 προσφέρεται σε ένα αεροστεγές σύστημα παρέχοντας δύο βασικά πλεονεκτήματα: α) το σύστημα είναι υγιεινό από άποψη καθαριότητας καθώς δεν μπαίνουν «βρώμικα» δάκτυλα στη σύνθεση - συγκρατεί έτσι την ανάπτυξη των βακτηριδίων β) εμποδίζει την είσοδο του αέρα στη σύνθεση, αποτρέποντας την περιττή οξείδωση των υλικών, που σημαίνει, ότι το προϊόν διατηρεί τη μέγιστη δραστικότητά του μέχρι το τέλος.

ΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2 ΜΗΝΩΝ :

Τα αποτελέσματα της δράσης του BOTODERM 25 γίνονται ορατά μετά από διάστημα δύο ή τριών εβδομάδων, με μέγιστη ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων μετά από 45-60 ημέρες. Εφαρμόστε το προϊόν σε στεγνό και καθαρό δέρμα δύο φορές καθημερινά. Το πρωί και στην ώρα του ύπνου, το βράδυ.

Αντίθετα από τις καλλυντικές εγχύσεις, το BOTODERM 25, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο ή μόνο στις επίμαχες περιοχές του προσώπου. Αλλά οι πιο κοινές περιοχές είναι: α) γύρω από τα μάτια - πόδι της χήνας - (χρησιμοποιήστε άφοβα αυτό το προϊόν κάτω από τα μάτια) β) στο μέτωπο (οριζόντιες ρυτίδες μετώπου), γ) στις γραμμές συνοφρυώματος, ενδιάμεσα από τα φρύδια και δ) στις πτυχές του χαμόγελου.

ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ.

 

Κάντε απαλό μασάζ στις υπάρχουσες γραμμές προσώπου και στα σημεία των μυών που χρειάζονται φροντίδα, μέχρι να απορροφηθεί όλο το προϊόν. Μετά από τρία έως πέντε λεπτά και αφού έχει απορροφηθεί το προϊόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καθημερινά σας προϊόντα περιποίησης, όπως κρέμα ημέρας, κρέμα νύκτας, μέϊκ απ κλπ., χωρίς να επηρεάζεται η δράση του BOTODERM 25. Μέσα σε λίγα λεπτά από την εφαρμογή του προϊόντος, θα νοιώσετε μία αίσθηση «ανασηκώματος» στην επιδερμίδα σας.

 

ΦΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 3 ΜΗΝΩΝ:

Μετά την παρέλευση των οκτώ εβδομάδων και αφού δούμε τα πρώτα αποτελέσματα, μπαίνουμε στο στάδιο συντήρησης και χρησιμοποιούμε  το BOTODERM 25, μόνο μία φορά την ημέρα επί τρείς μήνες. Επιλέξτε την καλύτερη χρονική στιγμή για να εφαρμόσετε το προϊόν, κατά την κρίση σας, ώστε να μείνει στην επιδερμίδα σας το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ: Ολοκληρώνοντας και το στάδιο ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, χρησιμοποιούμε το BOTODERM 25, δύο έως τρείς φορές την βδομάδα και συνεχίζουμε έτσι για να διατηρούμε τα καλά αποτελέσματα. Θυμηθείτε ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε την ενυδατική σας κρέμα προσώπου το πρωϊ ή την θρεπτική σας κρέμα το βράδυ κανονικά. Τα προϊόν δεν καταργεί κανένα από τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης προσώπου.

Το BOTODERM 25 μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό ηλικίας. pH 5,5 - 6,0 (Γαλάκτωμα O/W) Συσκευασία: Αεροστεγές φιαλίδιο ΡΕ σε κουτί e 50 ml Κλινικές Μελέτες Benedetto, A.V. Environment and skin aging. Clin. Derm. 16, 129-139 (1998)

21 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Recently Viewed

Top