VITABIOTICS VISIONACE 30tbs

VITABIOTICS 18

Νέο προϊόν

Το Visionace περιέχει εστέρες λουτεΐνης με λουτεΐνη και ζεαξανθίνη, καροτενοειδή ιδιαίτερα ωφέλιμα για την υγεία των ματιών,καροτενοειδή ιδιαίτερα ωφέλιμα για την υγεία των ματιών, καθυστερεί την εμφάνιση παθήσεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

13,69 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

Το συμπλήρωμα διατροφής Visionace της Vitabiotics αποτελεί μια εξειδικευμένη σύνθεση θρεπτικών συστατικών με αποδεδειγμένη ωφέλιμη δράση στην υγεία των ματιών. Το Visionace περιέχει εστέρες λουτεΐνης με λουτεΐνη και ζεαξανθίνη, καροτενοειδή ιδιαίτερα ωφέλιμα για την υγεία των ματιών, την καθυστέρηση της εκφύλισης των ιστών των ματιών και την καθυστέρηση της εξέλιξης παθήσεων των ματιών που σχετίζονται με την ηλικία, όπως της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας (AMD). Τα αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες C και E, τα βιοφλαβονοειδή και τα καροτενοειδή, προστατεύουν τους ιστούς των ματιών από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, παρέχοντας σημαντική προστασία ιδιαίτερα στον αμφιβληστροειδή και το φακό του ματιού. Το εκχύλισμα Bilberry (μύρτιλλο) είναι ένα βότανο που περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες και πιστεύεται ότι βοηθά στην καλή μικροκυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή αγγεία των ματιών και στην υγεία του φακού. Η βιταμίνη Α συμμετέχει στο σχηματισμό της ροδοψίνης (χρωστική ματιών). Το Visionace περιέχει επιπλέον ψευδάργυρο, ο οποίος είναι απαραίτητος για τις φυσικές οπτικές χρωστικές, σύμπλεγμα βιταμινών Β για την καλή λειτουργία του οπτικού νεύρου και ιώδιο για την καλή λειτουργία των ματιών και την υγρασία τους. Τα συστατικά του Visionace μπορούν σύμφωνα με μελέτες να βελτιώσουν την υγρασία των ματιών (παραγωγή δακρύων) και την υγεία του εσωτερικού υμένα των βλεφάρων και να συμβάλλουν στην καλή όραση. Απευθύνεται ιδιαίτερα σε όσους φορούν φακούς επαφής ή χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης
- Τα συστατικά της ταμπλέτας απελευθερώνονται σταδιακά στον οργανισμό 
- Υψηλής ποιότητας φυσικοί εστέρες λουτεΐνης με λουτεΐνη και ζεαξανθίνη 
- Φιλικό για το στομάχι
- Κατάλληλο για χορτοφάγους

Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης
Μια ταμπλέτα την ημέρα με το κύριο γεύμα με ένα γεματο ποτήρι νερό ή κρύο ρόφημα.

Θρεπτική Αξία
Μια ταμπλέτα παρέχει:

 

Έστερες Λουτεΐνης (αποδίδουν λουτεΐνη & ζεαξανθίνη) 4mg
Εκχύλισμα Bilberry ισοδύναμο με 60mg
Φυσικό Μίγμα Καροτενοειδών 3mg
Βιοφλαβονοειδή Κίτρου 15mg
Βιταμίνη A (1000IU) 300μg
Βιταμίνη D (ως D3 100IU) 2,5μg
Βιταμίνη E (Φυσική Πηγή) 60mg
Βιταμίνη C 150mg
Βιταμίνη B1 (Θειαμίνη) 12mg
Βιταμίνη B2 (Ριβοφλαβίνη) 4,8mg
Βιταμίνη B3 (Νιασίνη) 18mg
Βιταμίνη B6 10mg
Φυλλικό Οξύ 400μg
Βιταμίνη B12 9μg
Παντοθενικό Οξύ 20mg
Σίδηρο 6mg
Μαγνήσιο 50mg

Ψευδάργυρο

15mg
Ιώδιο 100μg
Χαλκό 1mg
Μαγγάνιο 4mg
Σελήνιο 150μg
Χρώμιο 50μg

 

Δεν περιέχει
Συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, λακτόζη, ζάχαρη ή λίπη, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.



Περιέχει τα παρακάτω συστατικά:

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α ΚΑΡΟΤΕΝΟΕΙΔΗ ΜΥΡΤΙΛΛΟ (BILBERRY)

10 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Top