MODUCARE 90caps

moducare-caps

Νέο προϊόν

44,64 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

To Moducare αποτελεί ένα εξειδικευμένο προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για τη φυσική ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού καθώς και για την ανακούφιση της συμπτωματολογίας αυτοάνοσων παθήσεων.

   Η ενεργή του δράση οφείλεται στη δραστική του σύνθεση, τη β-σιτοστερόλη και το γλυκοζίτη που την ενεργοποιεί (γλυκοζίτης Β-σιτοστερόλης). Η β-σιτοστερόλη ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των στερολών, ουσίες που ανευρίσκονται φυσικά σε  φυτά και καρπούς (όπως μήλα και φυστίκια). Συγκεκριμένα η β-σιτοστερόλη του Moducare, προέρχεται από τους καρπούς  κωνοφόρων δέντρων που εντοπίζονται στη Νότια Αφρική.

   Έρευνες έχουν δείξει ότι η β-σιτοστερόλη σε συνδυασμό με το γλυκοζίτη της (BSS/BSSG), έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθώς καταστέλλει φλεγμονώδεις ορμόνες του οργανισμού (κυτταροκίνες) που είναι ανεβασμένες σε στρεσσογόνες περιόδους. Το Moducare ενισχύει το αμυντικό σύστημα και ενδείκνυται για άτομα που αρρωσταίνουν εύκολα, που είναι επιρρεπή σε λοιμώξεις ή με ιστορικό αυτοάνοσων νοσημάτων.

Συστατικά ανά κάψουλα

Περιεκτικότητα Συστατικά
Β-σιτοστερόλη 20mg
Γλυκοζίτης της Β - σιτοστερόλης 0.20mg

Οδηγίες χρήσης
Το πρώτο μήνα θεραπείας λήψη 2 κάψουλες πρωί, μεσημέρι, βράδυ, μια ώρα πριν το φαγητό. Μετά το πρώτο μήνα, λήψη 1 κάψουλα/ημερησίως.

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Recently Viewed

Top