TONOTIL 10*10ml ampoules with 4 aminoacids

TONOTIL 1

Νέο προϊόν

Tonotil αμπούλες με 4 αμινοξέα για ενέργεια, τόνωση.Ιδανικό για αποκατάσταση μετά από προπονήση, σε αθλητές η άτομα που γυμνάζονται εντατικά.Κατάλληλο και για διαβητικούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες

9,92 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

Tonotil

Αμινοξέα, ενέργεια από τη φύση

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής, στο τέλος της ημέρας μας αφήνουν αδύναμους και χωρίς ενέργειας, μας "γονατίζουν".

Ειδικότερα σε περιόδους σωματικής ή πνευματικής κόπωσης, ψυχικής πίεσης, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, μετά από μια ασθένεια, σε περιόδους με έντονη αθλητική δραστηριότητα, όταν η διατροφή δεν είναι ισορροπημένη κ.λπ., ο οργανισμός μας ζητά να του δώσουμε την τόνωση που χρειάζεται και να σταθούμε στα πόδια μας. Με άλλα λόγια, ο οργανισμός μας ζητά TONOTIL.

Το TONOTIL με 4 βασικά αμινοξέα βοηθάει στην ανάκτηση της ενέργειας. Είναι επιλογή χιλιάδων ανθρώπων και στην Ελλάδα, για την ενίσχυση της σωματικής και πνευματικής τους ενεργητικότητας.

Συνδυάζει:

  • Αργινίνη:

    απαραίτητη στη σύνθεση όλων των πρωτεϊνών, στις περιπτώσεις έντονης μυϊκής προσπάθειας, έχει αποτοξινωτική δράση.

  • Γλουταμίνη:

    παίζει σπουδαίο ρόλο στο μεταβολισμό του οργανισμού και του νευρικού ιστού.

  • Φωσφοσερίνη και Φωσφοθρεονίνη:

    συμμετέχουν στη σύνθεση των νουκλεϊνικών οξέων, των περισσότερων φωσφωπρωτεϊνων του εγκεφάλου και άλλων ουσιών, που είναι νευρομεταβιβαστές σημάτων προς των εγκέφαλο.Επιπλέον συμμετέχουν στην σύνθεση του ΑΤΡ, που είναι το «ενεργειακό νόμισμα» του κυττάρου. Τα 2 αυτά αμινοξέα έχουν δοκιμαστεί και έχουν δώσει άριστα αποτελέσματα σε περιπτώσεις διανοητικής υπερκόπωσης.

  • Υδροξυκοβαλαμίνη:

    Βιταμίνη Β12. Προάγει τη σύνθεση των πρωτεϊνών και συμμετέχει στη βιοσύνθεση των νουκλεϊνικών οξέων.

  • Σορβιτόλη:

    ένα σάκχαρο καλά ανεκτό από τους διαβητικούς.

Το TONOTIL με αμινοξέα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε:

  • Παιδιά και νέους που μελετούν, που αθλούνται, που εμφανίζουν ανορεξία ή προτιμούν τροφές αμφίβολης διατροφικής αξίας.
  • Άτομα που αναρρώνουν από ασθένειες ή εγχειρήσεις όπου απαιτούνται υψηλότερα επίπεδα αμινοξέων
  • Άτομα που υποφέρουν από άγχος/στρες
  • Άτομα που ακολουθούν ειδικό διαιτολόγιο π.χ. διαβητικοί.
  • Άτομα που αντιμετωπίζουν ανάγκες τρίτης ηλικίας, που η ικανότητα του οργανισμού για απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών μειώνεται, αλλά και η ποσότητα και η ποικιλία της διατροφής είναι περιορισμένη.

"Είμαι κουρασμένος", "νιώθω κόπωση", "χρειάζομαι ενέργεια", είναι μόνο μερικές από τις φράσεις που ακούγονται καθημερινά, ως αποτέλεσμα των έντονων ρυθμών και απαιτήσεων του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Ουσιαστικά, αυτός που μιλάει, είναι ο οργανισμός μας, ο οποίος μας στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα να του δώσουμε την απαραίτητη τόνωση που χρειάζεται, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει! Με άλλα λόγια, χρειάζεται και

Ευεργετικές σταγόνες με ευχάριστη γεύση:

  • Τα TONOTIL έχουν πολύ ευχάριστη γεύση
  • Είναι κατάλληλα για διαβητικούς, αφού δεν περιέχουν ζάχαρη!
Έξυπνη συσκευασία:

Τα συστατικά του προστατεύονται πολύ καλά γιατί περιέχονται ξεχωριστά στο πώμα σε μορφή σκόνης και στο φιαλίδιο σε μορφή διαλύματος και αναμιγνύονται πολύ εύκολα.

Προτεινόμενη δοσολογία:

Ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών: 1 φιαλίδιο το πρωί, πριν από το πρόγευμα.

Αφαιρέστε το μεταλλικό κάλυμμα του φιαλιδίου, τραβώντας την προεξοχή που υπάρχει στο πλάι του. Πιέστε το κόκκινο έμβολο για να τρυπηθεί το κάτω μέρος του πώματος και να πέσει η σκόνη μέσα στο διάλυμα. Ανακινήστε καλά το φιαλίδιο. Αφαιρέστε το πώμα και αδειάστε το διάλυμα σε ένα ποτήρι με λίγο νερό.

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Top