SOMATOLINE COSMETIC MAN NIGHT TREATMENT

SOMATOLINE COSMETIC

Νέο προϊόν

Somatoline Cosmetic Εντατική Αγωγή νύχτας Κοιλιά - Μέση.Αποτελέσματα: Μειώνει την περιφέρεια έως και 2,9 cm σε μόνο 2 εβδομάδες κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

39,68 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

Το Somatoline Cosmetic Εντατική Αγωγή νύχτας Κοιλιά – Μέση είναι μια δραστική καλλυντική κρέμα ειδικά μελετημένη για την αντιμετώπιση των τυπικών ζωνών επικάθισης λίπους του άνδρα: κοιλιά και «σωσίβιο» με μία μόνη εφαρμογή το βράδυ. Αξιοποιεί τη δεκτικότητα του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στη μείωση της περιφέρειας.

Περιέχει το MenReduxplus-complex™, ένα ενεργό καλλυντικό σύμπλεγμα, το οποίο χάρη στην υψηλή συγκέντρωση των ενεργών καλλυντικών συστατικών και του μασάζ εφαρμογής, συμβάλλει στην ταχύτερη μείωση του τοπικού πάχους. Επιπλέον, περιέχει έναν ενεργό παράγοντα που διευκολύνει την απορρόφηση των λιπολυτικών συστατικών, ενισχύοντας την αδυνατιστική τους δράση. Γι’ αυτό το λόγο, το Somatoline Cosmetic Man Εντατική Αγωγή Νύχτας Κοιλιά – Μέση αδυνατίζει σε μόνο 2 εβδομάδες.

Συνιστάται σε άνδρες με επιφανειακό τοπικό πάχος στην περιφέρεια της μέσης και την κοιλιά που αναζητούν μια εντατική αγωγή με αποτελέσματα σε μόνο 2 εβδομάδες.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε κάθε βράδυ, πριν από τον ύπνο, μία ποσότητα προϊόντος ίση με το μέγεθος ενός καρυδιού στις προς αγωγή περιοχές, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Συνεχίστε την αγωγή για 2 συνεχόμενες εβδομάδες. Η τακτική χρήση και μετά τις 2 εβδομάδες βοηθά στη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

*Μέση τιμή σε 11 άνδρες. Κλινική μέτρηση με όργανα που πραγματοποιήθηκε σε 34 άνδρες. Μέση τιμή στο σύνολο του δείγματος: 1,4 cm. Μέτρηση της μείωσης της περιφέρειας. Η μείωση της περιφέρειας συνίσταται σε καλλυντική δράση σμίλευσης κατά τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος που δεν επιφέρει απώλεια βάρους.

10 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Top