HEALTHIA COLON OXYGEN 845 100caps

healthia-colon-oxygen-

Νέο προϊόν

50,34 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

HEALTHIA COLON OXYGEN

100 vege κάψουλες:

Ένα ισχυρότατο, πλην ήπιο στη λειτουργία, χωρίς να δημιουργεί ανοχή ή αντίσταση, συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην οξυγόνωση του εντέρου υποστηρίζοντας την εύρυθμη λειτουργία σε καθημερινή βάση. Περιέχει υπεροξείδιο του μαγνησίου σε συνδυασμό με πρεβιωτικά (FOS), αφιλτράριστο μηλόξυδο (φυσικό πεπτικό βοήθημα) καθώς και άλλα δραστικά συστατικά που συμβάλλουν στη διαδικασία οξυγόνωσης που παρέχει το υπεροξείδιο του μαγνησίου.

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα δε περιέχει βότανα ή άλλα φυτικά στοιχεία και είναι κατάλληλο για όσους έχουν ευαισθησία ή αλλεργίες σε βότανα και σε όσους έχουν αποκτήσει ανοχή και αντίσταση σε τέτοια σκευάσματα και πλέον είναι αναποτελεσματικά. Είναι σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην επανεκκίνηση της καθημερινής λειτουργίας του εντέρου με σωστές και πλήρης εντερικές κενώσεις.

Ενώ τα περισσότερα υπακτικά σκευάσματα στοχεύουν στην εντερική κένωση με το να "σπρώχνουν" τα περιττώματα εκτός του μπλοκαρισμένου εντέρου, το Colon Oxygen της Healthia οξυγωνώνει τους ιστούς, μαλακώνει τα περιττώματα, τα αποκολλεί από τα εντερικά τοιχώματα για να αποβληθούν άμεσα ώστε να ανακουφιστεί το όργανο. Αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για περιπτώσεις χρόνιας δυσκοιλιότητας καθώς θα αποβληθούν πλήρως παλιά "μπλοκαρισμένα" περιττώματα και κοπρόλιθοι που μακροπρόθεσμα δύναται να δημιουργήσουν σοβαρότατα θέματα υγείας του εντέρου. 

Ιδανικό για:
- αποτοξίνωση του εντέρου
- σκληρά περιττώματα που προκαλούν πόνους
- δραστική ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα
- άτομα με ευαισθησία σε βότανα και φυτικά εκχυλίσματα
- οξυγώνωση του εντέρου και αποβολή επιβλαβών τοξινών
- καλλιέργια και πολλαπλασιασμός των ευεργετικών βακτηρίων στη χλωρίδα του εντέρου

- αποκόλληση και απομάκρυνση πλάκας περιττωμάτων από τα εντερικά τοιχώματα

Σημείωση:

Μαλακά περιττώματα ή ακόμη και διάρροια μπορεί να παρατηρηθεί αρχικά με τη λήψης του Colon Oxygen λόγω της καθαρκτικής του ιδιότητας. Κάτω από κανονικές συνθήκες αυτό τα διαρκέσει λίγες μέρες, καθώς θα αποβάλλεται σταδιακά η πλάκα γύρω από τα εντερικά τοιχώματα. Σε περίπτωση που οι κενώσεις με διάρροια επιμένουν μειώστε τη δοσολογία ή αυξήστε τη λήψη διατητικών ινών με περιεκτηκότητα σε ψύλλιο ή άλλες άπεπτες ίνες (πχ το uper Cannabis Protein ή το Super Veggie Protein) για να μειώσετε το σύμπτωμα. Διαφορετικά λαμβάνετε το Colon Oxygen μαζί με το φαγητό.

Συμπτώματα όπως φούσκωμα ή κράμπες είναι συνήθως αποτέλεσμα μή λήψη αρκετής ποσότητας νερού σε ημερήσια βάση ή ακόμη και αφυδάτωσης. Άλλα συμπτώματα αφυδάτωσης είναι οι πονοκέφαλοι, η ακμή (ως αποτέλεσμα επανασυσσώρευσης τοξινών). Σταματήστε τη λήψη σε περίπτωση πόνου, ναυτίας ή εμετού. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας.

 

Προφυλάξεις αντενδείξεις:

Δε θα πρέπει να λαμβάνετε παράλληλα με άλλα αντιόξινα σκευάσματα ή παράλλημα με συμπληρώματα ασβεστίου, για τουλάχιντον 6-8 ώρες. 450mg μαγνησίου ενδέχεται να προκαλέσει ελαφριά στομαχική διαταραχή σε άτομα με ευαισθησία. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του προϊόντος στην ιστοσελίδα της healthia.

100 κάψουλες ανά συσκευασία

Συστατικά ανά κάψουλα (845mg):
Magnesium (55mg from mg oxide / 35mg from mg hydroxide) - 90mg     (24% NRV)
Sugar Beet Fibre - 55mg     ( - NRV)
Vitamin C - 40mg     (50% NRV)

NRV = Nutrient Reference Value

Also provides:
Magnesium peroxide - 450mg             
Vegetarian capsule shell: Hydroxy-Propyl-Methylcellulose (HPMC) - 110mg              
Citric acid - 50mg               
Citrus bioflavonoids - 10mg               
Apple cider vinegar - 2mg                 
Fructo-oligosaccharides - 2mg

 Λαμβάνετε 2 εώς 5 κάψουλες με άδειο στομάχι, 1 εώς 3 φορές την ημέρα μαζί με ένα ποτήρι χυμό λεμονιού, πορτοκάλι ή γκρέϊπφρουτ για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Εναλλακτικά με ένα ποτήρι νερού. Ξεκινήστε συντηρητικά και σταδιακά να αυξήστε τη δοσολογία. Μην υπερβείτε τις 15 κάψουλες ημερησίως. Διατηρήστε τη δοσολογία που έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα εώς και 6 εβδομάδες. Κατόπιν μειώστε τη δοσολογία στις 1 εώς 3 κάψουλες την ημέρα για συντήρηση. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας. 

Περισσότερα σχετικά με την εταιρία HEALTHIA δείτε εδώ: www.healthia.gr

10 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Top