POWER HEALTH MENS-X COMPLEX 32 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ.

Νέο προϊόν

βιταμίνες και αμινοξέα ,κατάλληλα για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας. Αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας και μεγαλύτερη αίσθηση ικανοποίησης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

32,50 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

Το Mens-X complex εκτός από την L-Αργινίνη, περιέχει επίσης πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως το αμινοξύ L-Ιστιδίνη, τον Ψευδάργυρο, τη Βιταμίνη C, καθώς και τις Προανθοκυανιδίνες από κόκκινο σταφύλι.

Η L-Ιστιδίνη είναι ένα αμινοξύ, το οποίο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα αναπαραγωγής και βελτιώνει την ποιότητα του σεξ.

Ο Ψευδάργυρος είναι ένα πολύτιμο ιχνοστοιχείο με αφροδισιακή δράση. Είναι απαραίτητος για την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνη, σχετίζεται με τη σεξουαλική ικανότητα, τη γονιμότητα, τη μακροχρόνια σεξουαλική υγεία και παράλληλα προστατεύει τον προστάτη.

Η Βιταμίνη C και οι Προανθοκυανιδίνες από κόκκινο σταφύλι, λόγω των αντιοξειδωτικών τους ιδιοτήτων, παίζουν ένα ρόλο κλειδί στην προστασία του εσωτερικού τοιχώματος των αγγείων από τις ελεύθερες ρίζες, εξασφαλίζοντας την ελαστικότητά τους και την απρόσκοπτη κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό.

Ο συνδυασμός των πολύτιμων αυτών ουσιών κάνουν το Mens-X complex την ιδανική φόρμουλα για την εύρυθμη αγγειακή λειτουργία και την κυκλοφορία του αίματος στο πέος.

Καλύτερα αποτελέσματα βέβαια που βοηθάνε και τον άνδρα και τη γυναίκα, είναι να συδυάστε το προιόν με το Maca της Superfoods.

Εξαιρετικός συνδυασμός για δύο!!!!

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Top