tamarine-marmelada-dyskoiliotita
Νέο προϊόν
Μαρμελάδα κατα της δυσκιλιότητας, χρόνιο πρόβλημα δυσκιλιότητας , κατάλληλη για διαβητικούς.
Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση, της χρόνιας δυσκοιλιότητας . Επίσης ενδείκνυται στην προεγχειρητική αγωγή, στην προετοιμασία του εντέρου για ενδοσκοπικό ή ακτινολογικό έλεγχο.
ΠΕΡΙΕΧΕΙ
Είναι μαρμελάδα δαμάσκηνου και μήλου.
Senna Leaf Powder 8%, Tamarind Extract 0.39%, Cassia pulp extract 0.39%, Coriander Fruit Powder 0.18%.
Δοσολογία: 1-2 κουταλάκια του γλυκού (12-14 mg συννοειδών Α + Β) το βράδυ πριν τη κατάκλιση. Αρχίζουμε με 1 κουταλάκι του γλυκού και αυξάνουμε προοδευτικά, ανάλογα με τα αποτελέσματα. Για προετοιμασία του εντέρου, 150mg το απόγευμα της προηγούμενης της εξέτασης ημέρας.
Προειδοποιήσεις/ προφυλάξεις: Δεν συνίσταται η χορήγηση της σέννας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 12 ημερών, ιδιαίτερα σε ηλικιωμένα άτομα. Πρέπει να αποφεύγεται η χορήγηση σε διαβητικά άτομα διότι περιέχει ζάχαρη.