VERSION SPRAY TRICOGEN LOTION

F24

Νέο προϊόν

Διεγερτική & Ρυθμιστική δράση, στο βολβό Αναδομεί - Αναζωογονεί - Τονώνει σε βάθος Κατά της τριχόπτωσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

19,49 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

Τα προϊόντα VERSION TRICHOGEN SHAMPOO και TRICHOGEN LOTION δημιουργήθηκαν με σκοπό την πρόληψη και την ελάττωση της τριχόπτωσης και σε ορισμένες περιπτώσεις την αύξηση της τριχοφυϊας.

 

Για την αντιμετώπιση της ανδρογενετικής αλωπεκείας, ανδρών και γυναικών Η TRICHOGEN LOTION βασίζεται σε ένα βιταμινούχο σύμπλεγμα και σε ειδικά αμινοξέα και εκχυλίσματα που τονώνουν και αναζωογονούν τον βολβό της τρίχας. Τα συστατικά τα οποία περιέχονται στη σύνθεσή της έχουν τεκμηριωμένη τονωτική δράση στα μαλλιά και ενεργούν σε δύο φάσεις:

 

Στη φάση που η τρίχα αναπτύσσεται

· επιταχύνουν την ανάπτυξη της τρίχας

· παρατείνουν το χρόνο ζωής της τρίχας

· επιβραδύνουν την εξασθένιση της τρίχας

 

Στη φάση που η τρίχα είναι νεκρή

· βοηθούν στην ανάπτυξη της νέας τρίχα

· αυξάνουν την αιμάτωση

 

Κύρια δραστικά συστατικά:

Biotin: Iσχυρός αναστολέας της αναγωγάσης, ένζυμο που ευθύνεται για την τριχόπτωση στις περιπτώσεις ανδρογονογεννητικής αλωπεκίας και υπερ-σμηγματόρροιας. Συμβάλει αποτελεσματικά στην αναστολή της απόπτωσης των μαλλιών.

Vitamin E Nicotinate, Niacinamide: Eπενεργούν και καταπολεμούν μία από τις αιτίες που ευνοούν την υπερέκκριση του σμήγματος, προστατεύουν και φροντίζουν το επιθήλιο & συμβάλουν στην ενεργοποίηση νέας τριχοφυϊας.

D-Panthenol ( vitamin B5): Μετατρέπεται σε pantothenic acid και εισχωρεί μέχρι τη θηλή της τρίχας και την τρέφει. Ενισχύει επίσης τη δύναμη των μαλλιών και την αντίστασή τους στις επιβλαβείς επιδράσεις που προκαλούνται από την υπερθέρμανση και την τριβή της βούρτσας. Καταπολεμά τους ερεθισμούς του τριχωτού της κεφαλής, μειώνει την αίσθηση λιπαρότητας των μαλλιών και αυξάνει το πάχος των τριχών.

Wheat Protein Hydrolysate: Πρωτεϊνικές ενώσεις, με αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση. Aυξάνει την διάμετρο της τρίχας, δίνει όγκο και λάμψη στα μαλλιά.

Cegaba [αμινοξύ]: Eίναι ένα ειδικό αμυνοξύ, το οποίο ενεργεί στο βολβό της τρίχας, αναζωογονεί δραστικά τις ρίζες των μαλλιών και ενισχύει την φυσική διαδικασία της κερατινοποίησης των τριχών.

Piroctone Olamine: Eνα ενεργό αντιπιτυριδικό συστατικό, με ευρεία αντιμικροβιακή δράση και ειδικά εναντίον του P. OVALE, που είναι υπεύθυνο για την πιτυρίδα.

 

Ημερήσια δόση : 12 – 14 ψεκασμοί (1,5 ml) H ημερήσια δόση (12 – 14) ψεκασμοί ), για καταπολέμηση του προβλήματος, εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής μία φορά την ημέρα ή σε δύο δόσεις, 6 ψεκασμοί το πρωϊ και 6 ψεκασμοί το βράδυ, με απαλό μασάζ.

Διάρκεια Αγωγής: Η θεραπεία διαρκεί 5 έως 6 μήνες, ανάλογα με τις οδηγίες του δερματολόγου και υποστηρίζεται από το TRICHOGEN SHAMPOO.

Πρόληψη – Συντήρηση : Εφαρμογή του προϊόντος κάθε δεύτερη μέρα.

 

Σημείωση: Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν έκδοχο σε Δερματολογικές συνταγές. Στη περίπτωση αυτή ανακινείστε το φιαλίδιο πριν από κάθε χρήση

 

Συσκευασία: Φιαλίδιο PE - περιέκτης e 150 ml - περιεχόμενο e 75 ml

 

Βιβλιογραφία:
1.Kamimura, M. Am. J Clin. Nutr. 27, 1110 (1974)
1.Furuse, K. Vitamin E: Biological and Clinical Aspect of Topical Treatment, Cosm. &Toil., 102, 11, 99–115 (1987)
2.Idson, B. Vitamins and the skin, Cosm. &Toil, 108, 12, 79–94
3.Biedermann, K et al, Regulation of sebum production by niacinamide, 60th Annual Meeting American Academy of Dermatology, New Orleans USA (2002)
4.Matts P.J. et al, A review of the range of effects of niacinamide in human skin IFSCC Magazine, 5, 4, 285–289 (2002)
5.Djerassi, D. The role of vitamins in high performance cosmetics, Cosm. &Toil. Manuf. Worldwide , p. 305–311 (2002)
6.Metabolic meaning and preliminary results in trichology : Italian–French SICC– SFC Symposium on Natural Extracts in Cosmetology, Chamonix, June 1987 and COSNGG, 60, 176–187 (1998) (Trichological evaluation gives a first good evidence of the effects of Carboxyethyl Aminobutyric Acid (CEGABA) in restoring the equilibrium of hair loss / hair growth).

 

Το Προϊόν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ σε ζώα
ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ζωικά συστατικά
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Συνιστάται απο δερματολόγους

 

18 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Top