VERSION AZADERM Cream 30ml,Κρέμα για ακμή, Λιπαρότητα

version-azaderm-creme

Νέο προϊόν

Η Azaderm Cream με 16% αζελαϊκό οξύ είναι μια απαλή, μη λιπαρή κρέμα για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής ή φλεγμονώδη ακμή. Είναι απολύτως ασφαλής, μη τερατογόνος και χωρίς παρενέργειες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

18,50 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

For Sensitive Acne-Prone Skin Types

Δέρματα λιπαρά ή με τάση ακμής ή Φλεγμονώδη ακμή.

Απαλή μη λιπαρή κρέμα που χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει την ήπια και την φλεγμονώδη ακμή, με την εξουδετέρωση των βακτηριδίων που μολύνουν τους πόρους και με τη μείωση της παραγωγής της κερατίνης, μια φυσική ουσία που μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της ακμής.

Είναι εμπλουτισμένη με ειδικά φυτικά εκχυλίσματα ( Mimosa, Burdock, Echinacea) που καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και ανακουφίζουν την ακμεϊκή και λιπαρή επιδερμίδα.

 

Κύρια δραστικά συστατικά:

Azelaic Acid: Eνα φυσικό λιπαρό οξύ, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικό-τητα. ΄Εχει φαρμακολογικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό ως ένα από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σε θεραπεία ακμής, μόνο του ή σε συνδυασμό με στοματικά αντιβιοτικά ή ορμονική θεραπεία.

 

Παρεμβαίνει στους σημαντικότερους παράγοντες παθογένεσης της ακμής με δράση:

Φαγεσωρολυτική

Aπομακρύνει τα κερατινοκύτταρα της κερατίνης στιβάδας. Ομαλοποιεί τη διαταραγμένη θυλακική κερατινοποίηση που οδηγεί στο σχηματισμό φαγεσώρων, φλεγμονωδών βλατίδων και φλυκταινών.

Αντιβακτηριακή

Μειώνει την ενδοθυλακική πυκνότητα του Propionibacterium acnes (δηλ. μειώνει την αύξηση των βακτηριδίων στο θυλάκιο), σε διάστημα 8 εβδομάδων. Αντιφλεγμονώδη

Μειώνει τα ελεύθερα λιπαρά οξέα στην επιδερμίδα (δηλ. μειώνει την ανάφλεξη). Αυτή η αντιφλεγμονώδης δράση θεωρείται ότι είναι η βάση για την κλινική επίδραση στη φλεγμονώδη ακμή. Το azelaϊc acid βοηθά επίσης στην ομαλοποίηση του χρώματος από τα επίμονα καφετιά σημάδια που μερικές φορές αφήνει η ακμή.

Mimosa, Burdock, Echinacea : Ειδικά φυτικά εκχυλίσματα που καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και ανακουφίζουν την ακμεϊκή και λιπαρή επιδερμίδα.

 

H AZADERM CREAM μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από το makeup, τα moisturizers και τα sunscreens Η διάρκεια χρήσης της AZADERM CREAM μπορεί να ποικίλει από πρόσωπο σε πρόσωπο και εξαρτάται επίσης από τη δριμύτητα της ακμής. Γενικά, μια ευδιάκριτη βελτίωση του όρου γίνεται προφανής μετά από 4 εβδομάδες περίπου. Για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα, η κρέμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί τακτικά.

 

Χρήση:

Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα της κρέμας στο επηρεασθέν δέρμα, με ελαφρό αλλά επίμονο μασάζ (στο πρόσωπο ή στο σώμα).

Ενήλικοι και teenagers : Μία μικρή ποσότητα δύο φορές ημερησίως, συνήθως το πρωί και το βράδυ.

Παιδιά : η δόση πρέπει να καθοριστεί από γιατρό.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ - ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

 

pH 2,4

Συσκευασία: Αεροστεγές φιαλίδιο ΡΕ σε κουτί e 30 ml

27 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Top