UDO'S QH PLUS 60caps

061998012789

Νέο προϊόν

Συνένζυμο QH (η ενεργή μορφή του CoQ10) με τα οργανικά Ω-λιπαρά Udo’s Oil για κυτταρική παραγωγή ενέργειας, αντιοξειδωτική προστασία και υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας

Περισσότερες λεπτομέρειες

45,26 €

60,35 €

-25%

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος
Τι είναι το QH στο Udo’s QH™ Plus;
To QΗ ή αλλιώς Ubiquinol (Ουμπικινόλη) είναι η δραστική ουσία στην οποία μετατρέπεται φυσιολογικά το συνένζυμο CoQ10, ώστε να αξιοποιείται άμεσα από τον οργανισμό μας.
Το CoQ10/QΗ είναι ένα σημαντικό ένζυμο, που είναι απαραίτητο στον οργανισμό για την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα, βοηθά στη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας και λειτουργεί σαν αντιοξειδωτικό που περιορίζει την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών. Ουσιαστικά, το QH είναι η συμπυκνωμένη μορφή του CoQ10 (Ubiquinon). Το CoQ10 μεταβολίζεται σε QH μέσα στον οργανισμό μας και αυτό που τελικά ανιχνεύεται στο αίμα ως ενεργό στοιχείο είναι κατά 90% η μορφή του QH (Ubiquinol).
 
Γιατί το χρειαζόμαστε;
Στους υγιείς ανθρώπους η μετατροπή του Q10 σε QH συμβαίνει φυσιολογικά. Όσο όμως μεγαλώνουμε σε ηλικία, η ενδογενής παραγωγή CoQ10 και η ικανότητα μετατροπής στο σώμα μας του CoQ10 σε QH μειώνονται λόγω γήρανσης ή οξειδωτικού στρες.
Παραγωγή Ενέργειας: Το QH είναι απαραίτητο για την παραγωγή του 95% της ενέργειας που παράγεται στα κύτταρα  μας, ειδικότερα στα μιτοχόνδρια. Όταν ελαττώνεται, το αποτέλεσμα είναι λιγότερη ενέργεια, αίσθηση κόπωσης και μειωμένη δραστηριότητα. Ως συνένζυμο, υποστηρίζει τη δράση των ένζυμων που συμμετέχουν στην παραγωγή ενέργειας, όπως π.χ. στον κύκλο της τριφωσφατικής αδενοσίνης (ATP). 
Υγιής Καρδιακή λειτουργία: Τα υψηλά επίπεδα QH σχετίζονται ευθέως με την καλή λειτουργία της καρδιάς σε κάθε περίπτωση. Ακόμα και μετά από καρδιακά επεισόδια, η χορήγηση QH δείχνει να επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα.
Αντιοξειδωτική Προστασία: Το QH παρέχει εξαιρετική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, συμπληρώνει τη λειτουργικότητα της βιταμίνης Ε, προστατεύει από την τοξική δράση των στατινών και μειώνει το οξειδωτικό στρες μετά από χειρουργεία.
Προστασία από παθήσεις: Έρευνες δείχνουν ότι η αναλογία σε QH στο πλάσμα του αίματος είναι μικρότερη από τα φυσιολογικά επίπεδα σε ανθρώπους με καρδιαγγειακές, νευρολογικές, ηπατικές και σχετιζόμενες με διαβήτη παθήσεις.
 
Ποιοί χρειάζονται το Udo’s QH™ Plus;
• Όλοι άνω των 40 ετών
• Όσοι έχουν ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου
• Πάσχοντες από νευροεκφυλιστικές παθήσεις, όπως: Parkinson, Alzheimer κ.ά.
• Άτομα που βρίσκονται κάτω από σωματικό, ψυχολογικό ή οξειδωτικό στρες
• Οποιοσδήποτε πονάει ή έχει φλεγμονή
• Αθλητές που χρειάζονται ενέργεια και αντοχή
 
Μετά την ηλικία των 40 ετών, είναι πιθανό να υπάρχει αδυναμία μεταβολισμού του CoQ10 σε QH. Αυτό μπορεί να οφείλεται στον τρόπο ζωής, σε περιβαλλοντικές συνθήκες που προκαλούν ηπατική συμφόρηση και καταστροφή των ελεύθερων ριζών ή ακόμα και σε κληρονομικούς/γενετικούς παράγοντες που προδιαθέτουν για καρδιαγγειακή νόσο.
Επίσης, όσοι έχουν υψηλά επίπεδα οξειδωτικού στρες ή αθλούνται εντατικά, ωφελούνται στο μέγιστο από τη συμπλήρωση με QH, καθώς και όλοι όσοι έχουν ενδείξεις καρδιαγγειακής νόσου όπως υψηλή πίεση, χοληστερόλη και στηθάγχη.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η καρδιά μας αντλεί περισσότερα από 9,450 λίτρα αίματος καθημερινά, γι’ αυτό είναι σημαντικό να την ενισχύουμε τακτικά με Udo’s QH™ Plus για βέλτιστη λειτουργία.
 
Το Udo’s QH™ Plus ξεπερνά τα όρια του CoQ10!
 
Σε τι διαφέρει το QH από το CoQ10;
Κάθε κύτταρο στο σώμα μας φιλοξενεί 100 μέχρι 1000 μικρά «εργοστάσια» παραγωγής ενέργειας, τα μιτοχόνδρια. Εκεί παράγεται η ενέργεια με λίγα απλά συστατικά: λίπος ή γλυκόζη, οξυγόνο και συνένζυμο Q10. Για να επιτελέσει αυτή τη ζωτική λειτουργία ο οργανισμός, πρέπει να μετατρέψει το CoQ10 στη δραστική μορφή του το QH, μέσα σε κάθε κύτταρο. Το Udo’s QH™ Plus καθώς εμπεριέχει το QH είναι έτοιμο να παράσχει:
- Παρατεταμένη ενέργεια σε αθλητές
- Αυξημένη ενέργεια για τους πολυάσχολους εργαζόμενους
- Νεανική ενέργεια και σφρίγος σε πιο ώριμες ηλικίες
- Προστασία της καρδιάς και του εγκεφάλου από οξειδωτικό στρες
 
Ποιά είναι η βιοδιαθεσιμότητα του QH σε σχέση με το CoQ10;
Οι ερευνητές υπολογίζουν ότι η βιοδιαθεσιμότητα του QH είναι 3 έως 8 φορές μεγαλύτερη από το CoQ10. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι τα 100mg QH ισοδυναμούν με 300 έως 800mg CoQ10. Το εύρος διακύμανσης της ισοδυναμίας εξαρτάται από το διαφορετικό μεταβολικό ρυθμό κάθε ατόμου.
Η διαφορά είναι άμεσα αντιληπτή!
Τα οφέλη από τη λήψη του QH γίνονται εμφανή σε διάστημα περίπου 2 εβδομάδων. Ήδη από τις πρώτες 5-7 ημέρες λήψης, υπάρχει ορατή βελτίωση, ενώ μετά από  2-3 εβδομάδες  θα επιτευχθεί η ανώτερη τιμή στο πλάσμα του αίματος και θα διατηρηθεί. 
 
Ερευνητικά Δεδομένα
Ποιο είναι το κοινό σημείο στην καρδιοπάθεια, τη νόσο του Parkinson, την περιοδοντίτιδα και την παχυσαρκία; Σύμφωνα με τους ερευνητές, πολύ συχνά είναι η έλλειψη του Συνένζυμου Q10. Από την ανακάλυψη και απομόνωσή του πριν από 40 χρόνια, εκατοντάδες κλινικές μελέτες έχουν πραγματοποιηθεί για το CoQ10 και το QH - και σήμερα είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το θρεπτικό στοιχείο είναι απολύτως ζωτικό για την υγεία μας. Η δοσολογία που αναφέρεται παρακάτω αντανακλά τις θεραπευτικές ωφέλειες με συμπλήρωση CoQ10. Η συμπλήρωση με QH χρειάζεται σίγουρα πολύ μικρότερη δοσολογία. Οι πληροφορίες είναι ενδεικτικές και ασφαλώς δεν συνιστούν οδηγίες για θεραπεία παθήσεων. 
Συνένζυμο Q10: 150-300 mg ημερησίως (ή 50-100 mg QH):
 -  Αναβαθμίζει την κυτταρική παραγωγή ενέργειας και περιορίζει τα συμπτώματα του οιδήματος και της δύσπνοιας. Φυσιολογικά, το CoQ10 βρίσκεται σε μεγάλες συγκεντρώσεις στα κύτταρα του καρδιακού μυ, αλλά μπορεί να είναι ανεπαρκές σε άτομα με χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια. Το CoQ10 έχει μελετηθεί σε ασθενείς υψηλού ρίσκου για καρδιακό επεισόδιο και δείχνει ότι μειώνει τον κίνδυνο εμβολής, την πιθανότητα καρδιακού επεισοδίου και τη θνησιμότητα μετά απ’ αυτό. Σε αυτή την έρευνα χορηγήθηκαν 120mg/ημέρα για διάρκεια ενός έτους.
 -  Λειτουργεί σαν αντιοξειδωτικό για να εμποδίσει την οξείδωση από τη χοληστερόλη, ενώ βοηθά στην αύξηση της HDL και τη μείωση της LDL χοληστερόλης.
 -  Καταπολεμά την κόπωση και τη φαγούρα που επιφέρει η κίρρωση του ήπατος, μέσω της αντιοξειδωτικής του δράσης.
 -  Οι έρευνες σε ασθενείς με τη νόσο του Parkinson δείχνουν χαμηλά επίπεδα αυτού του συστατικού. Η συμπλήρωση με 300-1200 mg την ημέρα δείχνει ότι μειώνει τις εκφυλιστικές συνέπειες της νόσου.  Το CoQ10 εμπλέκεται άμεσα στη δραστηριότητα του ένζυμου που διασπά το αμινοξύ τυροσίνη στον εγκέφαλο. Η τυροσίνη είναι πρόδρομη του νευροδιαβιβαστή ντοπαμίνη.
 -  Σε μια μελέτη για την πίεση του αίματος, χορηγήθηκαν σε 16 ανθρώπους 60 mg CoQ10 ημερησίως για διάστημα από 5 έως 16 εβδομάδων. Σε όλες τις περιπτώσεις υπήρχε πτώση είτε στη συστολική είτε στη διαστολική πίεση μετά από 4-12 εβδομάδες.
  -  Οι ιστοί των ούλων σε ασθενείς με περιοδοντίτιδα είναι συνήθως ελλειμματικοί σε CoQ10/QH. Δόσεις των 50-75 mg τη μέρα σταματούν τον εκφυλισμό των ούλων και η επούλωση επέρχεται σύντομα, κάποιες φορές σε λίγες μέρες.
 -  Παρατηρήθηκε κλινική βελτίωση στη λειτουργία της αριστερής κοιλίας της καρδιάς μετά από συστηματική χορήγηση QH. Αυτό σημαίνει 24-50% αύξηση της αντλητικής ικανότητας της καρδιάς και συνακόλουθα του προσδόκιμου επιβίωσης μετά από επεμβάσεις.
Η εταιρεία Kaneka που παρασκευάζει το QH στο Udo’s QH™ Plus , συνεχίζει τις  έρευνες για το QH, που περιλαμβάνουν μελέτες για την ασφάλεια χρήσης του σε ασθενείς με καρδιαγγειακές και νευροεκφυλιστικές παθήσεις όπως η Huntington, Parkinson και ALS. Μια νέα μελέτη είναι σε εξέλιξη και αφορά όσους παίρνουν στατίνες,  που έχουν σαν παρενέργεια την μείωση των επιπέδων CoQ10/ QH.
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διαθεσιμότητα: 60 κάψουλες
Κάθε κάψουλα περιέχει:
Ubiquinol (ενεργή μορφή του Q10 από μαγιά)……...... 50mg
Έλαιο από λιναρόσπορο (Linum usitatissumum)…. .264mg
Μη φαρμακευτικά συστατικά:
Έλαιο ηλιόσπορου*, έλαιο σουσαμιού*, έλαιο από φύτρα και πίτουρα ρυζιού και βρώμης*, έλαιο από καρύδα*, έλαιο νυχτολούλουδου*, λεκιθίνη σόγιας*, τοκοφερόλες και τοκοτριενόλες, ζελατίνη, γλυκερίνη, καραμέλα
* πιστοποιημένα βιολογικά από την QAI
 
Το QH είναι φυτικό, πιστοποιημένο προϊόν GRASS, αγνό, μη μεταλλαγμένο και απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα.
Συνιστώμενη δοσολογία: Ενήλικες: 1 κάψουλα έως 2 φορές τη μέρα. Διατηρείστε σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.
ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν λαμβάνετε αντιυπερτασικά και/ή αντιθρομβωτικά φάρμακα ή αν είστε έγκυος ή θηλάζουσα.
 
Τι σημαίνει το Plus στο Udo’s QH™ Plus;
 
Τη μέγιστη απορρόφηση!  Επειδή το QH είναι λιποδιαλυτό, χρησιμοποιούμε το εξαιρετικό Udo’s Oil για τη βέλτιστη  αφομοίωσή του. Τα ανεπεξέργαστα, οργανικά Ω- λιπαρά οξέα Udo’s Choice έχουν πολλαπλές ευεργετικές δράσεις στο σύνολο του οργανισμού, επομένως είναι λογικό να συνδυαστούν με το υψηλής ποιότητας, ενεργό QH σε μια βάση λιπαρών οξέων «παρασκευασμένα με στόχο την υγεία» ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.
Το QH είναι ασταθές στον αέρα και, μέχρι το 2006, ήταν αδύνατο να απομονωθεί και να χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα διατροφής, αντίθετα με το CoQ10 που είναι σταθερό, αν και είναι 3 έως 8 φορές λιγότερο αποτελεσματικό!
 Η Flora χρησιμοποιεί το υψηλότερης ποιότητας QH της εταιρείας Kaneka, το οποίο παράγεται από εξευγενισμένη μαγιά, είναι αναγνωρισμένο σαν προϊόν GRAS (Generally Recognized as Safe), μη μεταλλαγμένο (non-GMO), απαλλαγμένο από τη νόσο της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας (BSE-free) και παράγεται κάτω από GMP (Good Manufactured Standards) πρότυπα.
 Tα οργανικά Ω-λιπαρά ως βάση και το περίβλημα με μαλακή ζελατίνη (προσδίδει μεγαλύτερη σταθερότητα σε σχέση με το περίβλημα σκληρής ζελατίνης) συμβάλλουν στο πιο αξιόπιστο QH στην παγκόσμια αγορά.
Όσο μεγαλώνουμε τα επίπεδα ενέργειας μας ελαττώνονται και η ανάγκη για περισσότερη ενέργεια γίνεται καθημερινή ανάγκη. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Udo: «Η ενέργεια είναι το παν. Η ενέργεια είναι ζωή.» Αυτό καθιστά το Udo’s QH™ Plus ένα ιδανικό συμπλήρωμα στην προσπάθεια για τη βελτίωση και την προστασία της υγείας μας.
 
Το CoQ10 είναι ένας ισχυρός αντιοξειδωτικός και ενεργειακός παράγοντας. Όμως για να είναι χρηστικό από τον οργανισμό, πρέπει να μετατραπεί στην «ενεργή» μορφή του, το QH. 
 
Το Udo’s QH™ Plus είναι το πιο ολοκληρωμένο συμπλήρωμα Συνένζυμου QH σε συνδυασμό με τα οργανικά Udo’s Oil Ω-λιπαρά  που απογειώνουν τη δραστικότητά του!
-  Προστατεύει την καρδιά, ικανοποιώντας τις υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις των κυττάρων της
-  Βοηθά στην αποτροπή περαιτέρω βλάβης μετά από καρδιακά επεισόδια ή επεμβάσεις
-  Μειώνει την αρτηριακή πίεση του αίματος
-  Βελτιώνει την παραγωγή ενέργειας και την πρόσληψη οξυγόνου σε κάθε κύτταρο του οργανισμού
-  Επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης, παρέχοντας αντιοξειδωτική προστασία
-  Υποβοηθά την αντιμετώπιση νευροεκφυλιστικών παθήσεων, Parkinson, Alzheimer κ.ά.
-  Συμβάλλει ουσιαστικά στη θεραπεία της περιοδοντίτιδας
-  Αυξάνει αποτελεσματικά την ενέργεια, την αντοχή και την απόδοση των αθλητών
 
Είναι 3 έως 8 φορές ισχυρότερο από το CoQ10, δηλαδή 1 κάψουλα των 50mg QH ισοδυναμεί με 150-400 mg CoQ10! 

QR code

Top